De Herentalse turnvereniging Corpus Sanum stuurde 4 geselecteerde gymnasten naar de World Age Group Competition Trampoline in het Deense Odense. Ze eindigden ongeveer in de helft van het ijzersterk bezette deelnemersveld.

Voor Yoni Verdonck lag een finaleplaats binnen handbereik, maar na twee gelukte doorgangen maakte ze te veel landings- en zonefouten. Op dezelfde dag sprong Yoni met haar partner Grace Chezzi ook de synchroon wedstrijd, maar daar bleek de tegenstand te sterk.

Debutant Rhodo Bervoets ging op Trampoline jammer genoeg in de fout op haar eerste WAGC. Nell Caers zette twee goede reeksen neer in de individuele wedstrijd Trampoline en samen met haar tweelingzus Britt eindigde zij op een mooie veertiende plaats in het synchroon springen.

Al bij al puike prestaties van de Herentalse gymnasten, die als enigen van de Belgische delegatie niet op wedstrijdtrampolines kunnen trainen. De Belgen haalden vier finaleplaatsen (bij de eerste acht) waarvan twee op Tumbling en twee op Dubbelmini. Paulien Feyaerst van Altis Hulshout behaalde zonder twijfel het beste resultaat en won een zilveren medaille op Dubbelmini bij de 17-18 jarigen.